Noderīgi padomi

Jaunais Samsung Galaxy viedtālrunis: S20, S20+ un S20 Ultra telefonu pārskats

Plaša izvēle Samsung telefoniem
25 03 2020
samsung galaxy s20 seriju telefoni

Samsung uzņēmums jauno desmitgadi uzsāka ar jaunas paaudzes viedtālruņiem, kas piedāvā pat trijus dažādus modeļus. Atjaunojot S10, S10+ un S10 5G viedtālruņus, uzņēmums iepazīstina ar jaunajiem Samsung Galaxy S20, S20+ un S20 Ultra medeļiem. Piedāvājam iepazīties ar dažām galvenajām funkcijām, kas palīdzēs Jums saprast, kurš no šiem modeļiem vislabāk atbilst Jūsu vajadzībām.

Samsung Galaxy S20

Lai gan šis modelis nav vismodernākais telefons šajā sērijā, tas vēl nenozīmē, ka šī telefona iespējas nav iespaidīgas. Samsung Galaxy S20 ir jaudīgs telefons, kas spēj piedāvāt ergonomisku un pievilcīgu dizainu ar papildu funkcijām, kuras mēs apspriedīsim nedaudz zemāk.  Samsung S20 cena Jūs pārsteigs, jo šis modelis ir lētākais un viegli lietojams, tāpēc tiek pieņemts, ka tieši šīs īpatnības piesaistīs daudzu pircēju uzmanību.

Ekrāns un dizains

6,2 collu ekrāns ar noapaļotām malām šobrīd ir viens no labākajiem tirgū. Neliels kameras atvērums netraucēs ērti skatīties attēlus, bet ekrānā integrēts ultraskaņas pirkstu nospiedumu lasītājs nodrošinās pilnīgu drošību. HDR10+ tehnoloģija un Full HD+ (2220x1080) izšķirtspēja nodrošina īpaši augstas kvalitātes, detalizētus attēlus. Šīs priekšrocības būs īpaši pamanāmas, spēlējot vai skatoties filmas.

Viens no spilgtākajiem ekrāna atjauninājumiem ir atjaunināšanas frekvences uzlabošana – tagad tā ir sasniegusi pat 120 Hz. Tas ir - divreiz ātrāk nekā lielākajā daļā citu ierīču, ieskaitot vecākus Samsung viedtālruņus. Šo atšķirību īpaši izjutīs spēlētāji – augstāka ekrāna jutība un ātrāks reakcijas laiks palīdzēs iegūt priekšrocības pār pretiniekiem. Tomēr, pārlūkojot internetu vai sociālos tīklus, Jūs arī sajūtīsiet lielāku plūstamību un veiklību.

Samsung Galaxy S20 telefoniem arī ir IP68 līmeņa aizsardzība no ūdens. Tas nozīmē, ka šie modeļi var izturēt ūdens dziļumu līdz pusotram metram līdz 30 minūtēm. Šobrīd tirgū ir pieejami trīs dažādu krāsu modeļi – tās ir debess zila, kosmosa pelēka un debesu rozā. Arī austiņu savienotājs šeit nebūs redzams.

Efektivitāte

Jaunajiem Samsung telefoniem ir augstākās klases „Exynos 990“ mikroshēmojums, kas noteikti pārsteigs ar savu varenību. Jūs varēsiet efektīvi veikt jebkuru uzdevumu, neatkarīgi no tā, vai tas būs spēļu spēlēšana, lietotņu lejupielāde vai vienkārši sērfošana tīmeklī. Par ātrumu liecina arī zolīds, 8GB centīgs operatīvas RAM atmiņas apjoms. Kas attiecas uz atjauninājumiem, ir vērts pieminēt, ka visi jaunas sērijas Samsung Galaxy telefoni atbalstīs arī 5G savienojumu. Lai gan šī funkcija vēl nav vissvarīgākā, raugoties nākotnē, šāds atjauninājums patiešām ir ļoti vērtīgs.

Samsung Galaxy S20 telefoni var būt ierobežoti ar atmiņu līdz 128 GB. Tās trūkumu izjutīs tikai tie, kas plāno uzņemt daudz 4K kvalitātes video. Taču arī šajā gadījuma ir lieliska izeja – šiem telefoniem ir „microSD“ kartes ligzda un tie atbalsta ne vairāk kā 1 TB atmiņas karti.

Kamera

Kā jau tika gaidīts, jaunajā Samsung Galaxy S20 būs arī kameras atjauninājums. Priekšējā telefona kamera būs 10MP, bet aizmugurē mēs atradīsim pat trīs: 12MP pamata, 64MP teleobjektīva un 12MP īpaši plata leņķa objektīva kameras. Ka arī tiks izmantots lielāks sensors, kas ļaus iegūt detalizētāku informāciju un labi darbosies pat vājā apgaismojumā. Turklāt Jums būs iespēja izbaudīt līdz pat 30x palielinājumu, saglabājot stabilu kvalitāti, savukārt filmēšanas izšķirtspēja var sasniegt pat 8K video kvalitāti. Bet, ja Jūs meklējat vēl iespaidīgākas funkcijas, apskatiet citus šīs sērijas telefonus.

Akumulators

Šī Samsung telefona akumulators ir ārkārtīgi ietilpīgs, pat 4000mAh, tāpēc Jums būs smagi jāpiestrādā pie tā, lai to ātri izlādētu. Ātrās uzlādes funkcija darbojas nevainojami – ja telefons būs pilnībā izlādējies, Jūs varēsiet sasniegt 100 procentu uzlādi aptuveni stundas laikā. Tāpat kā iepriekšējos modeļos, šim telefonam varēs veikt arī bezvadu uzlādes funkciju, kas ļaus S20 izmantot arī kā barošanas avotu citām ierīcēm, kas atbalsta, „Qi“ uzlādi.

Samsung Galaxy S20+

Tās pašas krāsas, vienāds dizaina princips, 5G atbalsts, „Exynos 990“ mikroshēmojums, 120 Hz atsvaidzes frekvence un IP68 ūdens izturība – tie ir jau apspriestie jauninājumi, kas būs šim “vidējam” brālim. Taču Samsung Galaxy S20+ var piedāvāt lielāku ekskluzivitāti, kuru arī ir vērts pieminēt.

Ekrāns un dizains

Tas ir – starpposms starp S20 un S20 Ultra telefoniem, kura izmērs ir 6,7 collas. Attiecīgi tiek palielināta arī ekrāna izšķirtspēja – tā ir 3200x1440 (WQHD+). Šajā modelī mēs vairs neredzēsim austiņu savienotāju, tomēr mēs atradīsim uz ekrāna integrētu nelielu pirkstu nospiedumu lasītāju, ka arī ļoti jaudīgu kameru.

Efektivitāte

Lai gan abiem Samsung Galaxy telefoniem izmanto to pašu mikroshēmojumu, S20+ operatīvās RAM atmiņas apjoms tika palielināts līdz 12GB. Tas garantēs ārkārtīgi vienmērīgu darbību, neatkarīgi no tā, kādas aktivitātes Jūs nolemsiet veikt. Vēl viena atšķirība – ir iespējams izvēlēties ne tikai 128 GB, bet arī 512 GB iekšējās atmiņas modeļus. Tomēr Jūs varēsiet arī paplašināt jebkuru no šīm atmiņām ar „microSD“ karti.

Kamera

Būtībā šī viedtālruņa kameras iestatījumi ir tādi paši kā S20. Vienīgā atšķirība – papildu, „DepthVision“ kamera, kuru mēs jau esam redzējuši Note 10+ telefonos. Tā ļauj labāk novērtēt attēla dziļumu un attālumu, lai Jūsu fotografēšanas spējas sasniegtu jaunu līmeni. Šīs iespējas noderēs izmantojot tiešo fokusu, ātru mērīšanu vai 3D skeneri.

Akumulators

Samsung Galaxy S20+ telefonam ir vēl lielāks, 4500mAh ietilpības akumulators. Pat pie intensīvas telefona lietošanas, parasti uzlādes būs pietiekami vairāk nekā vienai dienai. Turklāt Jūs gaida arī ātra uzlāde un iespēja uzlādēt citas ierīces no šī telefona. Samsung S20 plus cena ir nedaudz augstāka.

Samsung Galaxy S20 Ultra

Tāda paša procesora, dizaina, ūdensizturības un atsvaidzināšanas frekvences ātruma Samsung Galaxy S20 Ultra telefonam ir arī diezgan daudz atšķirību, kuras ir vērts apspriest.

Ekrāns un dizains

Tas ir – pats lielākais viedtālrunis šajā sērijā, kura izmērs sasniedz 6,9 collas. Šoreiz toņu izvēle ir nedaudz mazāka: Jums būs iespēja izvēlēties kosmosa pelēku un melnu krāsu. Šīs krāsas ir elegantas un universālas, tāpēc tās ātri un viegli pielāgosies jebkurai Jūsu izvēlei. Visi pārējie dizaina risinājumi būs tādi paši kā iepriekš aplūkotajiem modeļiem.

Efektivitāte

Šajā ziņā S20 Ultra telefona iespējas ir ļoti līdzīgas ar S20 + iespējām. Tāpat kā visi šīs sērijas modeļi, šīm telefonam arī būs „Exynos 990“ procesors, kas nodrošina gan lielāku veiktspēju un mazāku enerģijas patēriņu. Lai arī standartā šīs modelis būs komplektējams ar 12GB RAM lielu atmiņu, tiem, kuriem šāda efektivitāte izrādīsies par zemu, varēs izvēlēties arī 16GB RAM atmiņas telefonu. Jums būs pieejama arī lielāka dažādība iekšējās atmiņas izvēlē – tās ietilpība būs 128GB, 256GB un 512GB. Bet būs arī iespēja pievienot „microSD“ atmiņas karti.

Kamera

Papildus jau apspriestajām 8K filmēšanas iespējām un labākiem kadriem spilgtājā gaismā, šis Samsung telefons spēs piedāvāt daudz lielāku ekskluzivitāti. Kamera – tas ir tas aspekts, kas S20 Ultra telefonam visvairāk atšķiras no šī telefona „brāļiem“. 40MP priekšējā kamera, 12MP īpaši plata leņķa, 108MP plata leņķa, 48MP teleobjektīva un „DepthVision“ aizmugurējās kameras – šie ir iespaidīgi iestatījumi, kas vienlīdz iespaidos Jūsu fotoattēlu kvalitāti.

108MP kamera uztver miljoniem papildu pikseļu, kurus Jūs varēsiet apstrādāt dažādos veidos. Turklāt kamera piedāvā arī 100x augstas izšķirtspējas un 10x hibrīdās optiskās tālummaiņas funkcijas, ļaujot pilnībā un ļoti precīzi izpētīt uzņemtos kadrus. Visas šīs iespējas padara S20 Ultra viedtālruņa kameru ekskluzīvu – šis modelis patiks ikvienam, kam ļoti patīk fotografēt.

Akumulators

Šim jaunajam Samsung flagmanim ir pats lielākais, 5000mAh ietilpības akumulators. Tiesa, var būt nepieciešams daudz vairāk enerģijas 5G savienojumam vai biežāk izmantojamai kamerai, tomēr Jūs varat būt pārliecināti – Jums patiešām nevajadzēs visu laiku uzlādēt šo viedtālruni. Samsung S20 ultra cena būs augstākā starp šiem modeļiem.

Lai arī pēc pēdējiem jaunajiem Samsung viedtālruņiem šķita, ka nākamā sērija ne ar ko īpaši nepārsteigs, iepazīstoties ar šiem modeļiem, ir viegli saprast, ka uzņēmumam atkal ir izdevies pārsniegt visas gaidītās cerības. Visi šie Samsung Galaxy S20 sērijas viedtālruņi arī atšķiras pēc cenām, tāpēc novērtējot savas vajadzības un iespējas, Jūs viegli atradīsiet sev vispiemērotāko.

Kā jūs novērtējat šo ierakstu?