Noderīgi padomi

Ar skaļruni uz pludmali

Portatīvie skaļruņi plašā izvēlē
09 08 2021
portativais skalrunis, cibas un cepure uz smiltim

Lai vasaru baudītu visā tās krāšņumā, tikko saules stari mūs lutina vairāk, tā rodas dabiska vēlme atpūsties pie ūdens, lai veldzētos no saules karstuma.

Pludmales jūras, upes vai ezera krasti vasaras sezonā pulcē milzumlielu atpūtnieku daudzumu. Kurš gan negribētu atpūsties draugu kompānijā un klausīties mūziku.

sieviete liek portativo skalruni pludmales soma

Vēlme brīvdienā ar mūziku baudīt sauli un ūdeni, lika izpētīt portatīvo skaļruņu klāstu, lai saprastu, kuri skaļruņi ir piemēroti līdzi ņemšanai atpūšoties uz jahtas vai jūras smiltīs. Vai tādi maz ir? 

Starp tik daudz dažādu veidu, dizainu un ražotāju portatīvajiem skaļruņiem, kas pieejami veikalos ir JBL portatīvie skaļruņi. Tie ir veidoti no izturīgiem korpusiem, turklāt dizaina risinājumi ir mūsdienīgi, koši un praktiski.

JBL skaņas veiktspēja ir lieliska. Skaļrunis piepilda telpu ar ļoti kvalitatīvu stereo skaņu, kurā ir patīkami klausīties. Skaļrunis JBL skan bez traucējumiem arī to uzgriežot līdz maksimālajam apjomam, tādēļ ir piemērots izmantošanai pludmalē vai pie baseina.


Populārākie JBL modeļi

JBL Xtreme 

Bezvadu skaļrunis, kas sniedz zemi tricinošu stereo skaņu ar robustu un ūdensizturīgu dizainu. Ietilpīgā, uzlādējamā 10000 mAh baterija ļaus klausīties mūziku 15 stundas bez pārtraukuma un iebūvētais USB ports uzlādēt divas viedierīces klausīšanās laikā. Turklāt JBL Xtreme ir lietojams brīvroku zvaniem. Saruna caur Xtreme būs izdevusies lieliskā kvalitātē, pateicoties trokšņus un atbalsi slāpējošai tehnoloģijai. 

JBL Charge

Portatīvais skaļrunis ar spēcīgu stereo skanējumu un iebūvētu portatīvo barošanas avotu. Skaļruni var izmantot arī kā ārējo akumulatoru, savienojot to ar viedierīci, kurai nepieciešama uzlāde. Augstas veiktspējas baterija nodrošinās līdz pat 20 stundām darbības laiku. Pateicoties IPX7* ūdensdrošam dizainam un izturīgai konstrukcijai, tas ir Jūsu sabiedrotais it visur, kur vien esat.

Iebūvētais trokšņus un atbalsi slāpējošais mikrofons ar pogu sarunu pieņemšanai ļauj izmantot to kā skaņas pastiprinātāju.

JBL Clip

Viens no labākajiem ūdensnecaurlaidīgajiem Bluetooth skaļruņiem, kas ir pietiekami mazs un kompakts ar pilnu IPX7* ūdensnecaurlaidību. Viss skaļrunis ir pārklāts ar noturīgu ūdensnecaurlaidīgu audumu. JBL Clip ir dizainā iestrādāta praktiska karabīne, ar kuru var skaļruni piekarināt pie mugursomas, jostas, pie pievlkšanās stieņa un citur pēc vajadzības.

Šis skaļrunis ir ideāli piemērots mūzikas straumēšanai, kad Tu atrodies vannā, dušā vai pludmalē. Savienojams ar bezvadu mūzikas avotiem, kā arī Clip ir integrēts mikrofons brīvroku zvanu veikšanai, kas ir ļoti ērti, ja vēlies atbildēt uz ienākošo zvanu. Ir iespējams savienot divus bezvadu Clip skaļruņus, lai iegūtu lielāku skaņas lauku. Akumulatora darbības laiks nodrošinās nepārtrauktu atskaņošanas laiku līdz 8 stundām. Tam nav tik izteikti basi kā JBL lielākiem skaļruņiem, taču ir viens no labākajiem ūdensnecaurlaidīgiem Bluetooth skaļruņiem.

JBL ir starp pasaulē populārākajiem portatīvo skaļruņu zīmoliem, kas ir novērtēts ar augsto IPX7*

portativais skalrunis juras piekraste

Tagad tikai atliek sapulcēties, lai dotos atpūsties ģimenes un draugu lokā!

jautra ballite pludmale

Apzīmējumi IPX6, IPX7, IPX8 .. ko tieši tas nozīmē?

Izveidotais starptautisks standarts ( IPX ), lai noteiktu ūdensizturību iekārtām:

IPX6 ūdensnoturības standarts

Tas nozīmē, ka iekārta ir pietiekami nodrošināta, lai saglabātu darbību no lielākas ūdensšļakatas vai lietus.

IPX7 ūdensnoturības standarts

Iekārta ir pietiekami nodrošināta, lai turpinātu darbību arī pēc nokļūšanas saskarē ar ūdeni līdz 30 minūtēm un līdz 1 metra dziļumam.

IPX8 ūdensnoturības standarts

Pielāgota iekārta ilgstošai lietošanai ūdenī.

bluetooth skalrunis udeni

JBL ūdensnoturības standarts ir pārsteidzošs, tas ir IPX7! Iedomājies, ka Jūs varat bez stresa ielēkt baseinā un turpināt klausīties mūziku arī otrā baseina pusē.

Kā jūs novērtējat šo ierakstu?